https://soundcloud.com/samivini66_2018/11-04-2018-huhtikuun-trance-jamit

 

Tallainen 30min vsti (virtuaali instrumenttien) keskinäinen vapaamuotoinen soittelu. 

Esitin tallaisen teoksen alkua Twitter tililläni ja nelostienvarressa aamulenkillä ollessani vastaan tulee entinen työnantajani ja poliisi. On syytä olettaa että kun aamu 7-9 välillä täällä keskellä metsää nelostiellä vastaan tulee entinen työnantaja ja poliisi, on kyseessä on vainoamista. Varsinkin kun tämän työnantajan pojan nimi on Jami, olen irtisanoutunut erimielisyyden takia ja ollut oikeudessa hänen oikkuilunsa johdosta (Viitaseudun kumppanuus ry:n johtaja). 

 

Arvelin Raijan syyttävän minua poikansa laittomasta uhkaamisesta, jotenka uhkasin heitä molempia Twitter tililläni. Vajaa viikko tästä eteenpäin uhkaan oman äitini henkeä Twitteriin, poliisi on alle puolessa tunnissa oven takana (asun äitini luona Pihtiputaalla). Käyn ambulanssilla Jyväskylässä yleislääkäriä jututtamassa ja pääsen pois. Oli 11.04.2018. 13.04 on kuulustelu tämän Viitaseudun kumppanuus ry:n johtajan ja hänen poikansa laittomasta uhkaamisesta, mutta ei äitini taikka poliisin, vaikka olin näitäkin uhannut tällä someseinällä ja niistä oli todisteissa tositteet.

 

Vainoharhainen rikosilmoitus.. minun väitettiin sosiaalisessa mediassa uhanneen kaksi vuotta ilmeisen ilmoittajan henkeä ja terveyttä, mutta todisteita ei ole muutamaa lausetta enempää.

 

Eikä äidilleni ole edes kerrottu tästä laittomasta uhkauksesta?

 

Meininki kuin etelä amerikasta.