3.5.2018 tein suomi24.fi:n treffipalveluun tämän mallisen seuranhaku ilmoituksen.

'Sinä 16-30vuotias uskovainen neitsyt, täällä sinua odottaa kohta 34vuotias mies, kenet on huijattu 10vuotta sitten antamaan poikuutensa prostituoidulle. Tätä minä odotan sinulta ja sitten voimme tehdä lapsen tai lapsia, ketä rakastamme kuin toisiamme ja elämme onnellisina elämämme loppuun saakka.'

Tai tässä oli haettu ikä liian alhainen 15-30vuotta ja se piti muuttaa 16-30vuotta, että ilmoitus hyväksytään. 2.5 muistaakseni tein tallaisen ilmoituksen ja 3.5 sain asian korjattua. 13.00 tietämillä tämä julkaistiin.

 

Illalla yhdeksän tienoilla, 20:30 ja 21:30 tori.fi:ssä julkaistiin kaksi myytävän talon ilmoitusta Viitasaarelta, (ilmoituksista kuvat). Minullahan ei ole taloudellisia valmiuksia tehdä lasta, isäni siskon(siskojen?), velipuolen ja vanhempiensa kanssa on muuttanut 1940-luvun lopulla Viitasaarelta tänne Pihtiputaalle. Muuttanut Ruotsiin kenties 60-70luvun välissä siskonsa kanssa, kuka on mennet naimisiin Hiltunen sukunimeä kantavan miehen kanssa. Niinkuin toista taloa myy Kaisamari Hiltunen. Toista taloa myy "Max". Minulla on täällä Ruotsin Suomalainen tuttavava nimeltä Max. Oli tätä torppaa myymässä. 

 

Tämä voisi olla minulle vinoilua siitä, että minulla ei ole rahaa lasta tehdä. Minut on käytännössä ryöstetty. Keräsin 10 000€ säästöt ollessani 2015 Viitaseudun kumppanuus ry:n palveluksessa, niin alla kerron. Pihtiputaan kunnan alainen yritys, pitkäaikaistyöttömien tukityöllistämisyritys/ kuntoutus. Huijattu naisen saamisen luulottelulla pistämään nämä rahat alkoholiin ja juottamaan puolet mielelle, kuka on invalidi ilmeisen humalassa raiskausyrityksen johdosta. Minulta estetään seksin harrastaminen rahat juottamalla ja sitten vinoillaan, ettei minulla ole rahaa lasta tehdä.

 

Samana iltana 3.5 Pihtiputaan kunnan keskustassa, uuden rahalla mällätyn seurakuntatalon vieressä olleessa puistossa lapset olivat olleet hippaa leikkimässä ja yhden lapsen alta oli maa pettänyt ja hän oli tippunut vanhaan kaivoon, mitä ei oltu jostain syystä täytetty. Kunnan insinööri Ari Kahilainen ei ole edes tiedottanut tallaisen olemassaolosta, miksi tämä lapsi on sinne pudonnut kuolemaa pelkäämään. Semmoinen monttu pitäisi täyttää, eikä toivoa jonkun vanerilevyn tapaisen puunpalan kestävän ikuisesti. 

 

Minä tein päivällä tallaisen Jeesusmiehen pillun haku ilmoituksen ja illallta tämä tyttöö tippuu kuolemaa pelkäämään ja 21:00 tietämillä nämä talon myynti ilmoitukset pistettiin.

 

Onko tämä sattumaa?

Viestittääkö Jumala näin olemassa olostaan?

Minä Jumalana polttaisin Pihtiputaan kirkon ja seurakuntatalon.

Minulla on äiti kehitysvammainen ja kannan lapinmiehen verta ja näin ollen tämä on jo peräti rotusyrjintää.

nimet%C3%B6nB.jpgnimet%C3%B6nC.jpgnimet%C3%B6nA.jpg