http://mikseri.net/artists/mikki-pahapilli/lucifer/593161/

Tein tallaisen musiikkiesityksen, minkä tarkoitus oli kertoa mielenterveydestä, eikä siinä vielä kaikki vaan siihen piti tehdä sanatkin ja ne on tässä:

schizophrenia is my drug, that's all I need, i am god than you, just my name is Lucifer

a Christian neighbor wants my spirit
my soul which I built a booze bottle
I hear what he thinks
he is really a national socialist
he does not like techno
hard techno


Tämähän vähän niinkuin kertoo meikäläisestä, tai minulla on skitsofrenia diagnoosi, mihin en oikein usko enkä syö näitä lääkkeitäkään. 2014 alkusyksystä lopetin 20mg Zyprexan "nauttimisen" ja nyt on yritetty menneinä vuosina pakottaa näitä antipsykoottisia lääkkeitä. Niinkuin tässä blogissa kerron. Avohoidossa päihdetyöntekijä ja viime kesänä Jyväskylän psykiatrisessa sairaalassa oli pakko ottaa määrätyt lääkkeet. Täällä "siviilissä" ei ole pakko ottaa kirjoitettuja mielenterveyslääkkeitä. Siis avohoidossa, avohoitoa ei ole pakko edes ottaa vastaan. Minulle kirjoitettiin täällä Jyväskylässä uusi lääkeresepti ja sovittiin puolestani avohoitosuhde tänne Pihtiputaalle. Kävin kerran vastaanotolla, enkä lääkkeita ole ottanut. Siitä on nyt vuosi aikaa, eikä kukaan ole ollut minun perässä piikkien kanssa lääkkeitä tunkemassa. Sähköpostilla peruin ajan ja se siitä. Minulla on 100% Kelakorvaus mielenterveyslääkkeisiin, mutta apteekissa vaativat 50€n omavastuuta, ennen kuin näitä ilmaisia lääkkeitä saa. Kela ei maksa tätä 50€n omavastuuta toimeentulotukena, koska asun äitini luona ja silloin hyväksyttäviksi menoiksi lasketaan 370€/kk. Olen työmarkkinatuella ja saan 520€/kk. Eli minun tulot ovat liian suuret toimeentulotukea saadakseni ja näin ollen ei minulla ole varaa lääkkeisin, kun pitää 700€n pakkohoitolaskukin suorittaa. Mitä ei Kela korvaa tämän saman asian takia, eikä kunta myöntänyt täydentävää toimeentulotukea. On se vittu.. valtio on ryöstänyt minut.


Mutta sitten asiaan. Kun olen alkoholistin poika ja minun äiti on kehitysvammainen. Semmoinen nainen, kuka elää hyvin pitkälti ulkona tästä yhteiskunnasta. Syntymäeläkeläinen. Kuka on minut yksin kasvattanut, isä kuoli minun ollessa 6vuotta. Niin että.. minulla kun on taipumus päihteidenkäyttöön. Olen tupakoinut varhaisteinistä aina 30vuotiaaksi. Nykyään olen hyvin lähelle 34vuotta. Olen siis ollut kohta 4vuotta savuton, tai puolisavuinen. Humalassa tulee savukkeita polteltua. Sähkötupakan avulla pääsin savukkeiden himosta eroon. Niin kun äidillä ei kauhean hyvä ymmärrys ole, niin minulle yritetään valehdella skitsofrenia, ettei minun tarvitsisi tai en voisi päihteitä käyttää, vaan eläisin skitsofrenialääkkeitä syömällä. Koska huumeidenkäyttö on ympäristölle vaarallista.


Kristinusko on kansallissosialismia.